Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De zomerzwerfkaart ook in Pictura

De zomerzwerfkaart ook in Pictura

In de maand augustus kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar met een Zomerzwerfkaart verschillende culturele instellingen in de binnenstad bezoeken. Ook Pictura doet mee.

Elke vrijdagmiddag tussen 13 en 17 uur kunnen de jonge ontdekkingsreizigers zich creatief uitleven onder leiding van een echte kunstenaar. Diana van Hal, Barbara Kruyt, Machteld Teekens en Albert Zwaan gaan met de jeugd aan de slag om in vijf sessies de tentoonstellingszalen van Pictura om te toveren in een expositie van de jongste kunst.
 
Op vrijdag 2, 9, 16, 23 of 30 augustus zijn kinderen met een ZomerZwerfKaart tussen 13 en 17 uur welkom bij Pictura, Voorstraat 190-192 in Dordrecht, om te werken in ons Atelier. Er liggen allerlei materialen klaar waarmee ze, samen met een beeldend kunstenaar, aan het werk kunnen gaan. Meedoen aan een atelier duurt ongeveer 45 minuten, maar: vol is vol.

Na afloop krijgen de deelnemers een stempel op hun zwerfkaart.
 

Wanneer?
Van 2 augustus 2013 13.00 uur tot 30 augustus 2013 17.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
+31(0)78 6149822
info@pictura.nl
Locatie:
Voortsraat 190-192
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.