Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gratis inloopochtend bij SeniorWeb in Centrale Bibliotheek

Gratis inloopochtend bij SeniorWeb in Centrale Bibliotheek

Stichting SeniorWeb Dordrecht maakt de digitale wereld toegankelijk voor iedereen die daar hulp bij kan gebruiken. Zij wil alle vijftigplussers thuis laten raken in de vele mogelijkheden van de computer, het internet en e-mailen. Ervaren vrijwilligers van SeniorWeb stellen hun vrije tijd beschikbaar om vijftigplussers wegwijs te maken in computergebruik. Zin om kennis te maken met SeniorWeb? Dat kan op vrijdag 6 september tijdens de gratis inloopochtend van 10.00 – 12.00 uur in het cursuslokaal van de Centrale Bibliotheek aan de Groenmarkt 153. Dan kunt u terecht voor al uw vragen over de lessen, computers, tablets en Ipads. Oefenen op 1 van de computers die voor u klaar staan, is meteen mogelijk.

Cursussen SeniorWeb
De cursussen die Seniorweb geeft, bestaan uit zes lessen van 2,5 uur, waarbij de docent stap voor stap de lesstof doorneemt. De inhoud van de cursussen kan verschillen, naar gelang de behoefte van de deelnemer:
• workshops Windows 7 en 8
• workshops digitaal foto bewerken
• workshops internet en e-mail
• workshops Word
De cursisten krijgen ruim de tijd om op de aanwezige computers te oefenen en worden daarbij bijgestaan door een aantal begeleiders. Inschrijfformulieren voor de cursussen zijn te verkrijgen aan de balie in Centrale Bibliotheek, telefonisch bij Stichting SeniorWeb Dordrecht via het telefoonnummer 078 63 56 886 en ook via www.debibliotheekatotz.nl / senioren/ computercursussen.

In het kort
Wat:  vrije inloopochtend
Wanneer: vrijdag 6 september, 10.00  - 12.00 uur
Waar:  Centrale Bibliotheek Dordrecht, Groenmarkt 153
Toegang: gratis
Voor wie: vijftigplussers

Wanneer?
6 september 2013 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
078 620 55 00
service@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.