Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Officiële opening 2e semi-waterveld bij Hockeyclub DMHC door Wethouder Sport Rinette Reynvaan

Officiële opening 2e semi-waterveld bij Hockeyclub DMHC door Wethouder Sport Rinette Reynvaan

Een jaar geleden werd aan de Schenkeldijk bij Hockeyclub DMHC het 1e semi-waterveld geopend. Afgelopen voorjaar werd er op het DMHC-terrein hard gewerkt om een bestaand kunstgrasveld om te vormen tot een semi-waterveld.

Voor DMHC is het hebben van semi-watervelden van groot belang omdat daarmee sneller hockey en dus ook tophockey mogelijk is en nu het 2e semi-waterveld gereed is, wil de club daar met haar leden wel even bij stil staan.

Dit 2e semi-waterveld zal op zaterdag 7 september a.s. feestelijk in gebruik worden genomen en om 16.15 uur officieel worden geopend door Rinette Reynvaan, Wethouder Sport.

Wanneer?
7 september 2013 van 16.15 tot 00.00 uur
Organisator
DMHC
Locatie:
Schenkeldijk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.