Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dubbeldam Event 2013

Het Dubbeldam Event is dit jaar van woensdag 4 september t/m zaterdag 7 september. Zoals elk jaar zijn er weer verschillende activiteiten. Zo is er een taptoe, een feestmarkt en een artiestenavond.

Zo is er op vrijdag 6 september een taptoe op het Damplein in Dubbeldam. Big Band Jubal zal op het grote podium een optreden verzorgen. Daarnaast is er muziek van De Bazuin uit Leerdam, Thalita uit Vlaardingen, Beatrix uit Dongen, Deltaband en Jeugdkorps Deltaband uit Vlissingen. De taptoe begint om 19:00.

Ook wordt het 50-jarig bestaan van het Damplein gevierd. Op zaterdag 7 september is er daarom een jubileummarkt. Er zijn kraampjes met onder anderen keramiek, kunst en oude ambachten. De muziek is van een nog onbekende dj en van het 'Visserskoor' dat zal optreden. Daarnaast zijn er vele gratis attracties. Vele Nederlandse artiesten zullen op zaterdag 7 september een optreden geven, vanwege het 50-jarige jubileum van het Damplein. Vanaf 16:30 kunt u genieten van onder anderen Django Wagner, Jan van Est, Jolanda Zoomers, Bob Offenberg en Mark Rijs. De presentatie is in handen van zanger John van Leeuwen.
 

 

Wanneer?
Van 4 september 2013 00.00 uur tot 7 september 2013 00.00 uur
Locatie:
Damplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.