Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lets Ruilwinkel start online etalage voor dienstenruil

Lets Ruilwinkel start online etalage voor dienstenruil

Dordtenaren die diensten met elkaar willen ruilen kunnen elkaar binnenkort vinden op internet. Lets Ruilwinkel, inmiddels een bekend begrip in Dordrecht, roept een nieuwe dienstenruil-website in het leven. De online etalage is binnenkort te vinden op www.letsdordrecht.nl.

Feestelijke opening 11 september
Woensdag 11 september vindt bij de Lets Ruilwinkel (aan de J.J.A. Gouverneurstraat 98) de feestelijke opening plaats. Wethouder Harry Wagemakers zal de openingshandeling verrichten. Op het Heijeplein zij er nog extra activiteiten. Mensen kunnen hier vast een voorproefje krijgen door deel te nemen aan de diensten-/klussenruilmarkt. Er wordt ter plekke gezocht naar een dienst- of klusmatch, ook voor de wethouder zelf!

Programma
14:00 Start programma: diensten-/klussenruilmarkt, live elektronica reparatie, optreden Ab Wapperom (Dordtse volkszanger)
15:00 Openingshandeling door wethouder Harry Wagenmakers
16:00 Verloting van de klussen
17:00 Einde programma

Lets ruilwinkel
Bij Lets ruilwinkel kunnen goederen en diensten onderling worden geruild door middel van een puntensysteem. De dienstenruilwebsite is bedoeld  om vraag en aanbod van diensten/klussen bij elkaar te brengen. Uiteraard met gesloten beurs, want Lets ruilwinkel is een winkel zonder geld.
De dienstenruil zorgt er voor dat er verbindingen tussen (wijk)bewoners worden gelegd en daardoor sociaal isolement wordt voorkomen. Dit is een van de doelstellingen van de Lets ruilwinkel.

Steun van het Oranje Fonds
De dienstenruilwebsite is tot stand gekomen dankzij financiële steun van het Oranje Fonds. De stichting “Vrienden van Lets ruilwinkel” heeft vorig jaar een aanvraag ingediend voor het project “Verbinding, Dienstenruil en Training”, wat is gehonoreerd. Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contacten. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

Wanneer?
11 september 2013 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Lets Ruilwinkel
Locatie:
J.J.A. Gouverneurstraat 98
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.