Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

bluesavond: Lamm Grey Bluesband

bluesavond: Lamm Grey Bluesband

Op vrijdag 13 september treedt in Jazzpodium DJS de Haagse formatie Lamm Grey Bluesband op. Het repertoire van deze Haagse bluesrockband bestaat voornamelijk uit bluessongs van bekende artiesten als Eric Clapton, Stevie Ray Vaughn, Gary Moore en Red Devils. Van luisterblues naar stevige bluesrocknummers, van bluesklassiekers tot minder bekende songs: met hun geheel eigen sound weet de Lamm Grey Bluesband tijdens ieder optreden een ultieme bluessfeer te creëren.

Na het succesvolle optreden in 2010 staat de Lamm Grey Bluesband opnieuw op ons podium. Plezier maken in de muziek en dit overbrengen op het publiek blijft voor alle leden van de band de belangrijkste drijfveer. Gerijpt door het leven hebben zij hun keuzes gemaakt en zetten ze hun ‘blues-prioriteiten’ op bijzonder muzikale wijze neer. Dit resulteert in een groeiend aantal optredens in het bluescircuit van Zuid- en Noord-Holland, maar ook elders in het land.

De band bestaat uit: Robert van de Bos (zang en bluesharp), Loek Sies (zang en drums), Maarten Kerkvliet (gitaar), Leo de Jong (sologitaar) en Arjan Siereveld ( basgitaar).
Kijk voor de playlist op: www.lammgreybluesband.nl en vraag je favoriete song aan.

 

Wanneer?
13 september 2013 van 21.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Grotekerksplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.