Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

2-jarig bestaan zwemdisco Sportboulevard Dordrecht

2-jarig bestaan zwemdisco Sportboulevard Dordrecht

Tijdens de eerste zwemdisco van het nieuwe seizoen op vrijdag 13 september zullen we het 2 jarig bestaan van de zwemdisco in de Sportboulevard Dordrecht vieren! Het zwembad zal van 19.00 tot 22.00 worden omgetoverd tot zwemdiscotheek. Tijdens de zwemdisco worden de laatste hits door DJ Axel & Bas gedraaid en zal de lichtshow zorgen voor een fantastische sfeer.

Alle kinderen tot en met twaalf jaar uit Dordrecht en omstreken zijn uitgenodigd voor dit knallende feest. De entree voor de zwemdisco is €7,95 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de gehele avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf, de foto’s zijn terug te vinden op www.zwemdisco.com.

Feestje vieren?!?
Is uw kind jarig of valt er iets te vieren, doe dit dan tijdens de zwemdisco voor een spetterende avond! Vanaf 18:00 tot 19:00 uur zal het zwembad speciaal gereserveerd zijn voor de feestjes. Het feestje krijgt dus een ware VIP-behandeling, voordat alle andere kinderen komen. De kosten voor dit speciale arrangement bedragen € 13,25 per kind. In deze prijs zit een entreekaartje, muntje voor een zakje chips en drinken, patat met saus, een snack naar keuze, een drankje en een cadeau voor de jarige. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met de horeca van Sportboulevard Dordrecht via telefoonnummer 078-7111600 of reserveer online via www.zwemdisco.com. Reserveer op tijd want vol is vol!

Voorverkoop & ouders
Om lange wachtrijen te voorkomen is het verstandig om alvast kaarten te kopen in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad. Op het moment dat je al een kaartje hebt gekocht is het mogelijk om langs de rij te lopen en gelijk te gaan discozwemmen.

Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat zwemmen betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit de horeca onder het genot van een hapje en drankje.

Meer informatie en een agenda van de zwemdisco zijn te vinden op www.zwemdisco.com.

Wanneer?
13 september 2013 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Sportboulevard
Locatie:
Sportboulevard
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.