Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Crabbehof maakt zich op voor derde editie Grote Crabbehofontbijt

Crabbehof maakt zich op voor derde editie Grote Crabbehofontbijt

De voorbereidingen zijn al weken in volle gang. Zaterdagochtend 14 september  schuiven  500 bewoners uit Crabbehof weer bij elkaar aan tafel voor een groots wijkontbijt. Net als bij de twee voorgaande edities is het vooral de gezamenlijke inspanning die het ontbijt mogelijk maakt.Bewoners, winkeliers en sponsors  dragen elk op hun eigen manier een steentje bij om het ontbijt tot een succes te maken.

Het idee van een gezamenlijk wijkontbijt wordt vanaf de eerste editie enthousiast opgepakt in Crabbehof. Ook dit jaar stromen de aanmeldingen binnen en zijn alle 500 beschikbare plaatsen al bijna vergeven. En ook deze editie heeft weer zijn eigen verassingen:  een speciaal lied van een Dordste troubadour, indrukwekkend  steltentheater,  opzwepende  klanken van Brassband Exclusive Brass en een modeshow.  Voor de jonge bezoekers is er o.a. een totale make-over (kleding en haar) te winnen.

Het ontbijt bestaat nog steeds dankzij vrijwillige bijdragen en inzet. Bewoners uit  verschillende hoeken zijn vrijwillig actief, bijvoorbeeld met het maken van decoraties of in de bediening.  Organisaties in de wijk stellen personeel beschikbaar om de organisatie te ondersteunen. Ook ondernemers doen enthousiast mee. De ontbijttafel wordt gevuld met producten beschikbaar gesteld door de winkeliers. Overige kosten worden gedekt uit sponsoring door bedrijven en een bijdrage uit de bewonersinitiatieven.

 

Wanneer?
Van 17 september 2013 18.00 uur tot 14 september 2013 00.00 uur
Organisator
Stimuleringsprogramma Crabbehof
Locatie:
van Oldenbarneveltplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.