Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Einde terrasseizoen op Scheffersplein

Einde terrasseizoen op Scheffersplein

Het Scheffersplein wordt gerenoveerd! Het plein, in feite een brug, wordt daarvoor vanaf maandag 16 september afgesloten. En verdwijnen de terrassen. Maar dat gaat niet onopgemerkt! Op zaterdag 14 september wordt er vanaf 17:00 uur gebarbecued op het plein en kan er nog volop genoten worden van de terrassen. U kunt in elk geval terecht bij Restaurant Dordts Genoegen en Stadscafé Rijke, ook voor meer informatie vooraf. Een feestelijk afscheid van Arij Scheffer!

 

Wanneer?
14 september 2013 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Dordts Genoegen en Stadscafe Rijke
Locatie:
Scheffersplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.