Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feest in de Voorstraat Noord en op de Riedijk

Feest in de Voorstraat Noord en op de Riedijk

Op zaterdag 14 september is het feest in de Voorstraat Noord en op de Riedijk in Dordrecht.

De zesde editie van het Voorstraat Noord Festival belooft een groot spektakel te worden. Tussen 12.00 en 23.00 uur is er van alles te doen voor jong en oud.

Veel kunstenaars werken aan het festival mee. Zo zijn er glaskunstenaars, kunstschilders, tekenaars, textielkunstenaars, designers en keramisten. Niet alleen om naar te kijken, bij sommige kunt u ook daadwerkelijk aan de slag.

Maar uiteraard voeren de 3 podia de boventoon. Muziekanten uit Dordrecht En het zijn niet de minste bands die optreden. Midgets bijvoorbeeld, de openingsact op het popcentrale-podium. Zorrow op het Get back podium en een bijzonder optreden van Britt Pols op het dolhuis- podium beide in de loop van de middag. Natuurlijk vriend van het festival Charley Cruz & The Lost Souls laat ook van zich horen met zijn formatie aan het begin van de avond.

Wat te denken van een muzikale reis naar Jamaica met Dreadless en de uitsmijter, Battle of Blues met enkele verrassende artiesten in een éénmalige samenstelling speciaal voor het festival. Maar er zijn ook optredens van Fourth street, Fifth Pine, The Few, FROK, Randy’s popkoor, 12inchversion, Americana en UP3 and the Ukelele Orchestra. Na het onverwachte succes van verleden jaar komt op verzoek van de vrijwilligers DJ Jopie wederom zijn draaitafels instaleren voor een swingende marathon-party op een door bewoners eigen initiatief versierd stukje Riedijk.

Op de dansvloer op de Nieuwbrug worden de hele middag demonstraties en optredens gegeven, waaronder cheerleaders, buikdanseressen, tai chi, linedance- en paaldansdemonstraties! Ook dit jaar weer optredens van de top3 van Bobby kiTs met o.a. winnares Henin. Café The Hide Away organiseert een popquiz. Bijzonder is de catwalk in het midden van de Voorstraat Noord waar Windsister Warehouse en bruidsmodewinkel La Nova modeshows verzorgen. Natuurlijk dragen ook alle horeca-ondernemers hun steentje bij.

Op de Riedijk is het zelfs mogelijk na 18:00 aan lange tafels een pastamaaltijd te nuttigen volgens het Siena principe (tegen een kleine vergoeding). Waarbij er tot 23:00 uur geswingd kan worden op de muziek! Kortom te veel om op te noemen!! Kom daarom lekker naar de Voorstraat op 14 september! 
 

Wanneer?
14 september 2013 van 12.00 tot 23.00 uur
Organisator
6e VoorstraatNoord Festival
Locatie:
Voorstraat Noord
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.