Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muziekstroom daverend van start in Energiehuis

Muziekstroom daverend van start in Energiehuis

Klassiek podium komt met indrukwekkend programma 

Op zaterdag 14 september start Muziekstroom, het podium voor klassiek, jazz en wereld, haar zesde seizoen met een koninklijk tintje. Om 20.00 uur neemt het Camerata RCO, een speciaal samengesteld ensemble van musici uit het Koninklijk Concertgebouworkest, plaats op het podium van Ketel 1. Het ensemble speelt die avond het octet van Schubert, een Chaconne van Glanert en Boccherini komt aan bod. Het eerste concert in een bijzondere reeks optredens, want het RCO is Artist in Residence.

Muziekstroom (voorheen Kunstkerk) heeft dit jaar 45 concerten op het programma staan. 'Artistiek leider Evelien Holster: die zesde seizoen bieden wij onze bezoekers een breed scala aan muzieksoorten aan. We zetten in op beeldschone klassiek, robuuste Franse chansons, frisse Bulgaarse en indringende Joodse muziek. Ook folk, jazz, country en zelfs R&B van eigen bodem staat op het programma. 

 

Wanneer?
14 september 2013 van 20.00 tot 20.00 uur
Organisator
Energiehuis
muziekstroom@tobe.nl
Locatie:
Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.