Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tentoonstelling Brouwerij ´De Sleutel`

Tentoonstelling Brouwerij ´De Sleutel`

Naar aanleiding van een eerdere oproep in april dit jaar ontving de Stadsbrouwerij van een flink aantal Dordtenaren bericht dat zij in het bezit zijn van spullen van de vroegere Brouwerij De Sleutel. Ook van de Stichting Heineken Collection in Amsterdam kwam een onverwachte, maar zeer gewaardeerde, positieve reactie. Heineken werd immers in 1953 eigenaar van Brouwerij De Sleutel en blijkt nog over een flink aantal voorwerpen te beschikken die men graag ter beschikking stelt.

Tijdens de Open Monumentendagen 2013 (van 13 tot en met 15 september) zal er in de Stadsbrouwerij aan het Buddinghplein dus een tentoonstelling zijn over de oudste brouwerij van Holland: Brouwerij De Sleutel.

In verband met doublures in het aanbod zal van de Dordtenaren die gereageerd hebben een beperkt aantal worden benaderd met het verzoek hun bezit tijdelijk voor deze gelegenheid af te staan. Allen die gereageerd hebben: Onze hartelijke dank!

Stichting Stadsbrouwerij Dordrecht
 

Wanneer?
Van 13 september 2013 00.00 uur tot 15 september 2013 00.00 uur
Organisator
Stadsbrouwerij
Locatie:
Buddinghplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.