Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dordt eet Dordt rondt menu af

Dordt eet Dordt rondt menu af

Nog plekken aan tafel voor uniek diner met enkel Dordtse ingrediënten.

Dordt Eet Dordt heeft het menu afgerond. Samen met Remco Verkerk (winaar groen lintje) heeft chefkok Jilles Kuppens een uniek menu met puur Dordtse ingrediënten samen weten te stellen. Het evenement vind plaats op Kunstrand, dat te vinden is op de Stadswerven in Dordrecht.

Natuurlijk worden niet alle gangen verklapt, maar er kan alvast wel verteld worden dat er wilde gans uit de Biesbosch op het menu staat en dat het bijzondere project no-budget-kas enkele verrassende groenten levert. Ook de drank is uit Dordrecht afkomstig. Wat te denken van een heus Dordts wijntje of een lekker Dordts biertje?

Kok jilles Kuppens, die voorheen werkte bij driesterrenrestaurant De Karmeliet in Brugge en in Dordrecht faam verwierf met de bijzonder
guerilladinings en zijn illustere huiskamer-restaurant Prins Bovenkamer, is uitermate enthousiast over de gang van zaken. De samen-werkingen met Werkplaats Oost, Noordkaap en natuurlijk Remco Verkerk verlopen voorspoedig. Hij is ook erg te spreken over de
medewerking van diverse tuinders en jagers uit Dordrecht. Kortom een uniek, culinair menu.

Er zijn nog plekken aan tafel voor iedereen die benieuwd is wat er op het eiland te eten is of gewoon van lekker eten houdt! Zaterdag 14
september vanaf 19:00 en zondag 15 september vanaf 20:00 kan je komen eten. Een drie-gangen-menu kost 30 euro en het eerste drankje is gratis! Reserveren kan via dordteetdordt@prinsbovenkamer.nl.

Wanneer?
Van 14 september 2013 19.00 uur tot 15 september 2013 00.00 uur
Organisator
Dordt eet Dordt
Locatie:
Stadswerven in Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.