Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pastafeest

Pastafeest

Ook dit jaar is er weer een Pastafeest op zondag 15 september 2013 vanaf 16.00 uur in de Smaakstraat. Restaurant Zest, de Dulle Griet en Piccolo Italia zetten de tafels weer buiten voor een heerlijk pastafeest op de laatste dag van de Monumentendagen. U kunt dan heerlijk buiten genieten van verschillende pasta en sauzen. En elke gast krijgt ook weer een verrassing mee naar huis.

Al een aantal jaren organiseren de ondernemers in de Nieuwstraat een pastafeest tijdens de Monumentendagen. Op de zondagmiddag, vanaf 16.00uur staan de tafels buitengedekt (bij slecht weer wordt het feest binnen georganiseerd). Tot zeker 21.00uur kunt u verschillende pasta’s proberen met verschillende sauzen. Natuurlijk met een lekker glas wijn erbij. Met de lange tafels komt u vanzelf weer in het Italiaanse sfeertje, maar de straat is aangekleed met pasta en natuurlijk zijn er ook dit keer weer pastakettingen voor alle gasten. We zijn nu dus nog bezig met het rijgen van de kettingen, maar die zullen de 15e zeker klaar zijn. Reserveren hoeft niet en kom gewoon langs om te genieten van de Italiaanse kookkunsten van restaurant Zest, de Dulle Griet en Piccolo Italia.

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de smaakstraat? Volg ons op twitter @smaakstraat.

Wanneer?
15 september 2013 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
Zest, de Dulle Griet en Piccolo Italia
Locatie:
Zest, de Dulle Griet en Piccolo Italia
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.