Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert aan Huis

Concert aan Huis

Op zondag 15 september om 14.15 uur zal er weer een concert plaats vinden in de inmiddels zeer geliefde serie Concert aan Huis, door de ‘Britse grande dame‘ van de piano Angela Brownridge. Het concert zal plaats vinden in de bijzondere winkel van Saskia Wind, Windsister Warehouse, Voorstraat 123.

Op het programma staan de Appassionata Sonate van Beethoven, Estampes van Debussy, de spannende Mephisto Waltz van Liszt, Preludes van Rachmaninov, delen uit ‘Stukken opus 72‘ van Tchaikovsky en tenslotte een Sonatine van de voormalige leraar compositie van Angela, Kenneth Leighton.

Angela heeft talloze CD’s opgenomen en trad regelmatig op voor de Britse televisie. Zij is door de BBC vaak gevraagd om plaats te nemen in panels over muziek en onlangs is er door de BBC een documentaire over haar uitgezonden.

Angela Brownridge gaf haar eerste concert toen zij nog maar zes jaar oud was en debuteerde in de Wigmore Hall op twaalfjarige leeftijd. Zij werd toen vergeleken met pianisten als Solomon, Rachmaninov en Cherkassky. Zij heeft een drukke carrière, met in 2013 en 2014 tournees door onder andere China.

Kaarten voor dit concert kosten 25 euro (45 euro voor twee kaarten), inclusief een gezellige nazit met drankjes en amuses. U kunt dan kennis maken met Angela en met haar van gedachten wisselen of gewoon even rondkijken in de prachtige winkel.

Kaarten zijn te bestellen via de email bij Bouke Blijdesteijn,  b.blijdesteijn@xs4all.nl, of telefonisch: 078-6350087 bij Mary Kaptein. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Rabofonds van Rabobank Drechtsteden en Borsboom & Hamm advocaten.
Rabobank Drechtsteden biedt ondersteuning aan maatschappelijke, economische, duurzame en culturele projecten in de Drechtsteden via het Rabofonds. Een commissie van leden van de bank beoordeelt viermaal per jaar de ingezonden aanvragen. De bank gaat ervan uit dat door samenwerking en bundeling van kracht een beter resultaat wordt geboekt dan door individueel handelen.
Concert aan Huis wordt georganiseerd door Stichting Sursum Musica.

Wanneer?
15 september 2013 van 14.15 tot 00.00 uur
Organisator
Saskia Wind en Stichting Sursum Musica
078-6350087
b.blijdesteijn@xs4all.nl
Locatie:
Windsister Warehouse, Voorstraat 123
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.