Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

non-stop-tamdem-estafette

non-stop-tamdem-estafette

Op zaterdag 14 september start vanuit Alkmaar de tweede editie van de non-stop-tandem-estafette ten behoeve van het onderzoeksfonds van Alzheimer Nederland. Rond 17.00 uur zullen de eerste teams in zwijndrecht arriveren op de stempelplaats in het Walburgcollege in Zwijndrecht. De 400km tocht eindigd op zondag 15 september tussen 12.00 en 14.00 uur in Amersfoort. Teams kunnen zich nog aanmelden om deel te nemen aan deze mooie en sportieve prestatie.

 
Wanneer?
Van 14 september 2013 00.00 uur tot 15 september 2013 00.00 uur
Locatie:
Wartburgcollege
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.