Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Prijswinnaars 'Groeten uit.......'

Prijswinnaars 'Groeten uit.......'

Woensdag 18 september vindt er een kleine feestelijke prijsuitreiking plaats. Om 14.15 uur ontvangt wethouder Van de Burgt (Onderwijs) op zijn kamer de winnaars van de vragenlijst van het magazine ‘Groeten uit…’. Dit magazine is voor de zomervakantie verspreid onder leerlingen van groep 1 tot en met 4 van de basisscholen in Dordrecht.

Het blad geeft ouders tips en handvatten om ook in de schoolloze zomer hun bijdrage te leveren aan de educatie van hun kind. Op 18 juli deelde Van de Burgt samen met Goverdien Philips de eerste exemplaren uit op de Statenschool.

Gebruik
Via een website konden ouders/verzorgers aangeven wat zij aan educatie doen in de vakantie en hoe zij het magazine hierbij hebben gebruikt. Het magazine kan hierdoor nog beter aansluiten op de behoefte. Er zijn 38 reacties binnengekomen.

Prijswinnaars
1e prijs: fam. Amraoui, toegang Diergaarde Blijdorp voor 6 personen
2e prijs: fam. Parimahua, boekenbon van kinderboekhandel De Giraf (t.w.v. € 25)
3e prijs: fam. Blokland, speelset ‘kamperen in de kamer’ (tentje/picknicksetje)

Wanneer?
18 september 2013 van 14.15 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente Dordrecht
Locatie:
Stadhuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.