Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Elia-viering: 'Het een óf het ander

DORDRECHT – Stichting Karmelkring Elia Dordrecht houdt elke 3e woensdag van de maand haar Elia-viering. Een meditatieve gebedsviering in de vertrouwde karmelgeest. Vanavond onder het thema: ‘Het een óf het ander’. Centraal in de viering staat de lezing uit Lucas 16, 1-13 en we kijken vooruit naar de vredesweek.Vóór aanvang heeft u de gelegenheid om samen met ons de liederen in te oefenen. Musicus Herman van Rooijen zal ons muzikaal begeleiden.

Wanneer?
18 september 2013 van 19.30 tot 20.30 uur
Organisator
Stichting Karmelkring Elia Dordrecht
078 616 02 83
paul@seesinkweb.nl
Locatie:
Gedachteniskapel Titus Brandsma, Nolensweg 10, 3317 LE Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.