Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hierbas de Alma (De kruiden van de ziel)

Hierbas de Alma (De kruiden van de ziel)

Batido Flamenco

Benieuwd naar de nieuwe vonk met flamenco en Latijns Amerikaanse en Anatolische muziek? Eet dan uw broodje extra gekruid op woensdag 18 september in Ketel 1 van het Energiehuis. Daar speelt vanaf 12.30 uur Batido Flamenco, geheel gratis, het concert Hierbas de Alma (De kruiden van de Ziel). Reken maar dat het smaakt!

Nazım Piskin en Susan Díaz de la Cruz componeren onder meer flamenco, waar ze nieuwe elementen aan toevoegen. Samen met de andere leden van Batido Flamenco mixen ze hun muzikale fantasieën en bedenken originele programma's. Dan weer puur traditionele klanken, maar toch plots die onverwachte wending. De bezetting bestaat uit flamenco gitaar, indringende zang, viool, dwarsfluit, funky bass, Latijns Amerikaanse percussie, Spaanse cajon en flamencodans.

Meer informatie en verkoop kaarten: www.energiehuis.nl.

Wanneer?
18 september 2013 van 12.30 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekstroom
Locatie:
Ketel 1 van het Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.