Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Politiek Cafe: Zorg & Participatie

Politiek Cafe: Zorg & Participatie

Donderdagavond 26 september 2013 organiseert de PvdA-fractie een politiek cafe. In de Worklounge, Wijnstraat 95 te Dordrecht, van 20-22 uur. Gespreksleider is Kees Thies, journalist/columnist AD. Het onderwerp is ZORG & PARTICIPATIE.

Ieder maand organiseert een raadsfractie een politiek cafe. Ditmaal is de organisatie in handen van de PvdA-fractie.
Wat is er aan de hand met Nederland: Van Verzorgingsstaat naar een Participatie samenleving. Wat vinden we belangrijk en waar willen we aan vasthouden? Wat zijn de gevolgen van de Miljoenennota voor de gemeentekas.

Er zijn 2 presentaties van: Pieter Bekkers (manager extramuraal en innovatie) Het Spectrum over Zorg en Dienstverlening in de wijk en de stad, en van Paul Lempens (landelijk bestuurder FNV ABVAKABO) over de Participatiewet.

Waarna discussie n.a.v. de presentaties en aan de hand van stellingen.
Je bent van harte uitgenodigd.

Wanneer?
19 september 2013 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
PvdA Dordrecht
Locatie:
Worklounge, Wijnstraat 95
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.