Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Groenewegen en Partners organiseert Ronde Tafelgesprek "Wijzer in schulden"

Groenewegen en Partners organiseert  Ronde Tafelgesprek "Wijzer in schulden"

Ondanks wat lichtpuntjes eerder deze week bevindt Nederland zich nog steeds in een recessie. Ook zij die normaal gesproken geen of kleine schulden hebben, zien hun spaargeld langzaam slinken en kampen nu ook met betalingsachterstanden.

Gelukkig zijn er instanties die hulp bieden. Het is daarbij essentieel dat al die instanties goed samenwerken. Dat geldt niet alleen voor publieke organisaties (gemeenten, samenwerkingsverbanden, rijk, brancheverenigingen etc.) maar ook voor commerciële marktpartijen. Alle partijen hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid om de consument in problemen te ondersteunen en begeleiden.

Groenewegen en Partners Dordrecht organiseert op donderdagmiddag 19 september een debat in de vorm van een ronde tafelgesprek met als thema “Wijzer in schulden”. Doel van de bijeenkomst is het verbeteren van de samenwerking tussen overheid/ gemeente enerzijds en marktpartijen anderzijds om de schuldenproblematiek samen zo goed mogelijk aan te pakken. Deelnemers zijn de plaatselijke woningcorporaties, de Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches, de Sociale Dienst Dordrecht, Rabobank Dordrecht, Stichting Minima, een gerechtsdeurwaarder en de SP. De middag wordt ingeleid door de wethouder van Sociale Zaken van de gemeente Dordrecht de heer Van de Burgt.

Over Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders
Groenewegen en Partners is een full service creditmanagementorganisatie die snelheid, expertise, duurzaamheid en zorgvuldigheid verzekert voor haar cliënten. Onze benadering is respectvol, resoluut en oplossingsgericht. Met vijftien vestigingen, een incassokantoor, 53 (kandidaat)gerechtsdeurwaarders en ruim 250 medewerkers zijn we actief in heel Nederland.
 
 

Wanneer?
19 september 2013 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Groenewegen en Partners
d.kruiswijk@groenewegen.com
Locatie:
Laan van Barcelona 860
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.