Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ToBe gaat Vreemd met: Un-plugged Duo Mark & Nadine

ToBe gaat Vreemd met: Un-plugged Duo Mark & Nadine

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl

Deze vrijdagavond wordt ingeleid door Joram Peters. Om half negen begint de hoofdact:
Wie zijn Un-Plugged?

Het duo “Mark & Nadine” komt uit Dordrecht. Naast hun bestaan als uitvoerend muzikant in verschillende bands zijn ze sinds kort een akoestisch duo begonnen. Al verschillende optredens hebben ze gedaan en vanwege het grote succes en de enthousiaste reacties is er besloten als vast duo door te gaan.

Het repertoire bestaat uit zeer veel verschillende nummers en stijlen. Van Nederlandstalig tot de grote bekende Engelse hits in de soul, pop en rock. Sommige nummers zijn in een ander jasje gestoken om zo ook nummers te brengen die men kent, maar vanwege muzikale veranderingen het vaak een positieve verrassing teweeg brengt.

Wanneer?
20 september 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting To Be
613 31 44
info@stichtingtobe.nl
Locatie:
Café De Vreemde Eend
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.