Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening van de Buurtvlindertuin in de Kaspershof

Opening van de Buurtvlindertuin in de Kaspershof

Alle bewoners van het Pasperpad,Warmoezierspad,Sint Jorisweg, Nicolaasstraat, Marcellus Schampersstraat, Matena's Pad en het Kromhout worden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de opening van de Buurt-Vlindertuin.

De Buurt-Vlindertuin is een initiatief van een aantal buurtbewoners.

Dit project is inmiddels een kleine oase in de Dordtse Binnenstad

Wanneer?
21 september 2013 van 11.30 tot 00.00 uur
Organisator
Buurtbewoners
Locatie:
Kaspershof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.