Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Burendag in Vreedonk

Burendag in Vreedonk

Zorgcentrum Vreedonk, onderdeel van Het Spectrum, houdt zaterdag 21 september een Burendag. Na een muzikaal optreden kunnen bezoekers kennismaken met bewoners van Vreedonk. De entree bedraagt 5 euro (inclusief enkele consumpties) en in de voorverkoop 3,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Vreedonk aan de Vreedonklaan 2 in Dordrecht.

De bijeenkomst vindt plaats in restaurant Oude Maas in Vreedonk. Inloop vanaf 14.00 uur en het optreden van het Swynscop Trio begint om 14.30 uur.

De muziekgroep bestaat uit Heleen van der Linden (klavecimbel), Armen van der Linden (barokcello/cello piccolo) en Hans Rijkmans (barok-/ altviool). Zij spelen onder meer de muziekstukken Sonate in e klein van J.B. de Boismortier, Sonate in G groot uit ‘Il pastor Fido’ van A.Vivaldi en Vde Franse Suite in G groot  van J.S. Bach.

 

Wanneer?
21 september 2013 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Zorgcentrum Vreedonk
Locatie:
Restaurant Oude Maas in Vreedonk
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.