Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gemeente Immanuel houdt Open Dag

Gemeente Immanuel houdt Open Dag

Na het succes van de vorige Open Dag in 2012 organiseert Gemeente Immanuel opnieuw een Open Dag. Op zaterdag 21 september staat voor iedereen vanaf 14:00 uur de deur van ‘Het Patrimonium’ aan de Lange Breestraat open. De Open Dag wordt opnieuw een feestelijke dag met volop activiteiten voor jong en oud.

“Met deze Open Dag willen wij Dordtenaren laten kennismaken met onze gemeente,” aldus Floris de Roover, organisator van de Open Dag. Iedere bezoeker wordt verwelkomd met koffie of thee en gebak. Daarnaast wordt er een gezellige rommelmarkt en een spannende veiling gehouden. De opbrengst van deze activiteiten gaat via het Diaconaal Platform Dordrecht naar Dordtenaren die in financiële nood verkeren. Op deze manier willen wij omzien naar onze stadgenoten in nood.
Voor kinderen is een springkussen aanwezig en wordt een dansworkshop georganiseerd.

Kom vrijblijvend kennismaken. U bent van harte welkom bij Gemeente Immanuel.

Wanneer?
21 september 2013 van 14.00 tot 18.00 uur
Organisator
Gemeente Immanuel
Locatie:
Lange Breestraat 24-26
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.