Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Piet Sleeking opent Graffiti-wand

Piet Sleeking opent Graffiti-wand

Op zaterdag 21 september worden twee legale graffitizones geopend aan weerszijden van het Wantij ter hoogte van de N3. De viaducten N3/Generaal Spoorpad en N3/Wantijdijk worden door street-art graffitischrijvers volledig omgetoverd tot kunstwerken. Vanaf 21 september is het toegestaan om op deze wanden onder deze viaducten graffiti te spuiten.

Om 11.00 uur geeft wethouder Piet Sleeking bij de wand aan het Generaal Spoorpad het startsein voor de ‘graffiti jam’. De twee muren zijn voor deze gelegenheid wit geverfd met sponsoring van firma Luiten en Gamma. De graffiti jam is georganiseerd door Bram Verbrugge in samenwerking met Skateshop Fier. Iedereen die een kijkje wil nemen is van harte uitgenodigd. De graffitischrijvers gaan door tot de wanden vol staan, naar verwachting tot ongeveer 19.00 uur.

Het aanwijzen van zones waar graffiti is toegestaan is een onderdeel van de inspanningen van de gemeente om graffiti in de binnenstad tegen te gaan, en de graffitischrijvers de mogelijkheid te geven zich artistiek te ontwikkelen. Politie, Toezicht en Rijkswaterstaat zijn op de hoogte van de legale zones. Discriminerende en anderszins aanstootgevende uitingen zijn ook in de legale zones niet toegestaan. Op www.dordrecht.nl/graffiti staat meer informatie over hoe de gemeente omgaat met graffiti.

Wanneer?
21 september 2013 van 11.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente
Locatie:
Generaal Spoorpad
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.