Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dos Latinas: Mabel González & Sonia Perez in Energiehuis

Dos Latinas: Mabel González & Sonia Perez in Energiehuis

Op zaterdag 21 september brengen Mabel González uit Uruguay en Sonia Perez uit Cuba, Latijns-Amerikaanse muziekgenres en ritmes naar Dordrecht. Om 20.00 uur start een swingend concert in Ketel 1 van het Energiehuis. Al regent het buiten, de zon schijnt binnen.

Met dit concert presenteren de twee dames de rijkdom en de variatie van de Latijns-Amerikaanse muziek. Van de tango en aanverwante ritmes (candombe, wals, ballade, canción), de Zuid-Amerikaanse folklore (zoals zamba, cueca), tot de Cubaanse son, bolero en habanera. Niet alleen een breed scala aan genres, ook een breed scala aan thema's. Tijdens het concert wordt je heen en weer geslingerd van treurigheid naar uitgelatenheid. Het is muziek om te voelen en te leven.

De musici zijn:

Mabel González, zang
Hernán Ruiz, gitaar
Sonia Perez, zang
Lysandro Donoso., bandoneón
Carlos Renato Freyggang, quena en percussie
José Luis Lopretti, piano
Elliot Muusses, guitarrón

 

Wanneer?
21 september 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.