Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

6e editie van Ontdek Culinair Dordrecht

6e editie van Ontdek Culinair Dordrecht

In navolging van 5 succesvolle edities in de prachtige oude binnenstad van Dordrecht t volgt in september alweer de 6e editie, deze beloofd weer gezellig en heerlijk  te worden met de bekende restaurants.

Ook zijn er in september weer culinaire wandelingen in Leiden, Den Haag, en Delft.
 
In Dordrecht kan iedereen vier dagen lang – van18 t/m 21 september – voor slechts € 59,50 genieten van een viergangendiner incl. vier drankjes, verspreid over vier verschillende restaurants en een Historische wandeling door de oude binnenstad van Dordrecht. Start elke avond om 19.00uur.

Ook dit keer doen de volgende restaurants weer mee: Art & Dining, Knollen en Citroenen, Blanc en Zest.

De deelnemende restaurants verzorgen in deze week een speciaal
voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht, inclusief drankje bij elke gang. Tussen de verschillende gangen door  wandelen de deelnemers, met een routebeschrijving, langs de mooie historische plekjes van de oude binnenstad naar het volgende restaurant.

 

Wanneer?
Van 18 september 2013 19.00 uur tot 21 september 2013 00.00 uur
Organisator
Ontdek Culinair Nederland
Locatie:
Binnenstad Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.