Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Millenniumdoelen in Open Huis Ontmoetingskerk

Millenniumdoelen in Open Huis Ontmoetingskerk

Woensdagmorgen 25 september zal mevr. Gijsje van der Veer een presentatie houden over de millenniumdoelen en in hoeverre ze tot nu zijn gerealiseerd.

De millenniumdoelen zijn 8 afspraken die door regeringen in 189 landen in het jaar 2000 zijn gemaakt om vóór het jaar 2015 de armoede en achterstand in de wereld te verbeteren.

Aan de hand van foto’s en filmpjes van projecten uit o.a. een sloppenwijk uit Addis Abeba, uit India , Ethiopië en andere ontwikkelings-landen zal duidelijk worden dat er al veel is bereikt, maar dat er ook nog veel werk moet worden verzet.

Van 10.00 tot 12.00 uur is iedereen van harte welkom in de Ontmoetingskerk in Sterrenburg (Slangenburg 3) . Er wordt koffie en thee geschonken en er is gelegenheid voor een fijn gesprek en gezellig samen zijn in een gastvrije omgeving.

De bussen van de buslijnen 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk aan het Lunenburgplein.

Wanneer?
25 september 2013 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
het kerkelijk opbouwwerk van de Ontmoetingskerk
070 - 319 19 38
ria.keijzer@casema.nl
Locatie:
De Ontmoetingskerk aan de Slangenburg (wijk Sterrenburg)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.