Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ToBe gaat vreemd met Nienke Verboom

ToBe gaat vreemd met Nienke Verboom

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl

Deze vrijdagavond wordt ingeleid door onze huismuzikanten Rozanne en Nick. Om half negen begint de hoofdact:
Nienke Verboom is 21 jaar en komt uit Barendrecht. Ze is op haar 12e met gitaarles begonnen en doet dit nu ruim 8 jaar met heel veel plezier! Haar gitaarleraar Pieter-Jan den Hartigh, van ToBe cultuurcentrum, heeft haar altijd erg gestimuleerd om te zingen naast het gitaarspelen, maar Nienke  vond dat erg eng in het begin. Na ongeveer twee jaar les is ze het zingen toch gaan proberen en dat beviel goed! Muziek maken is haar hobby. Haar repertoire bestaat uit covers van verschillende singer-songwriters zoals Stevie Ann en Ilse de Lange, Laura Jansen en Cindy Lauper. Tijdens de Uitmarkt in het Energiehuis trad Nienke op in Grandcafe Khotinsky.

 

Wanneer?
27 september 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting To Be
613 31 44
info@stichtingtobe.nl
Locatie:
Dordrecht - Café De Vreemde Eend
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.