Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrijdagavond bluesavond: Blues Hunters

Vrijdagavond bluesavond: Blues Hunters

Op vrijdag 27 september treedt in Jazzpodium DJS de Haagse formatie Blues Hunters op. Blues Hunters’ omvangrijke repertoire bestaat vrijwel geheel uit eigen nummers, die binnenkort op het langverwachte debuutalbum zullen verschijnen. Blueshunters’ unieke stijl en verrassende sound doet denken aan een uitdagende power cocktail van soulvolle bluesrock met een funky en jazzy tic. Kortom: Haagse muziektrots op internationaal niveau!

De Blues Hunters betreden niet de geijkte bluespaden. Maar zijn altijd op zoek naar meer. Uiteraard zonder daarbij de roots uit het oog te verliezen. De vanzelfsprekende chemie tussen de gitaristen Elco Jongkind en Theo van Niel jr. plus de ervaren topdrummer Taco Gorter en bassist Daniel Lottersberger is magisch. Na vele malen in clubs, op grotere podia en festivals te hebben gespeeld, waren de reacties van pers en publiek enthousiast en lovend.

 

Wanneer?
27 september 2013 van 21.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Grotekerksplein 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.