Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speel mee met het Concert door het Codarts Wind Ensemble o.l.v. Carlo Balemans

Speel mee met het Concert door het Codarts Wind Ensemble o.l.v. Carlo Balemans

Kom zaterdag om 13.30 uur met je instrument naar het Energiehuis om mee te spelen met muziektalenten van het conservatorium. Het maakt niet uit wat je speelt, basgitaar, mondharmonica, viool maar ook de meer voor de hand liggende instrumenten als je aan een blaasensemble denkt. Iedere muziekstrijl en ieder niveau is welkom. Wil je zeker zijn van een plekje? stuur een mailtje naar muziekstroom@tobe.nl

Zaterdag Muziekstroom, onderdeel van ToBe cultuurcentrum, heeft te gast het Codarts Wind Ensemble o.l.v. Carlo Balemans. Op 28 september is te horen het zelden uitgevoerde Concerto for Wind Ensemble van Steven Bryant. De getalenteerde Codarts-student AdámTóth soleert vervolgens in het concert voor bastrombone van Derek Bourgeois.

 

Wanneer?
28 september 2013 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting To Be
613 31 44
info@stichtingtobe.nl
Locatie:
Het Energiehuis te Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.