Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom Er Bij Markt

Kom Er Bij Markt

In verpleeghuis De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4 is er zaterdag 28 september in het kader van de Week tegen Eenzaamheid een Kom Er Bij Markt. Deze is te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur.

Bezoekers kunnen tijdens de Kom Er Bij Markt profiteren van een grote collectie winterschoenen en andere koopjes. Naast de markt kunnen zij ook snuffelen in de tweedehandswinkel De Koopjeshof. Verder is een stroopwafelbakker aanwezig en is oud hollandsch snoep te koop.

De opbrengst van de Kom Er Bij Markt komt ten goede aan de bewoners van De Sterrenlanden, onderdeel van Het Spectrum.

Wanneer?
28 september 2013 van 10.00 tot 14.00 uur
Organisator
Het spectrum
Locatie:
De sterrenlanden
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.