Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dordt Pakt uit met o.a. de 4e Pop-Up Market

In het weekend van 28 en 29 september kunnen bezoekers van de binnenstad genieten van allerlei feestelijke activiteiten waaronder de Pop-Up Market. De gemeente viert samen met ondernemers en partners dat na jarenlange inspanningen de binnenstad een prachtig autoluw winkelgebied heeft gekregen waar het goed toeven is voor bewoners uit Dordrecht en de regio.
 
Vele events maken 1 groot feest
De Pop-Up Market sluit aan bij Dordrecht Pakt uit tijdens dit weekend en de bewoners van de stad en regio kunnen volop meegenieten van het geweldige aanbod van winkeliers, horeca en partners en andere festivitieiten, zoals muziekoptredens, film, straattheater, culinaire hoogstandjes, mode en allerlei leuke extra’s. Het wordt een aaneenschakeling van bestaande en nieuwe evenementen in combinatie met verschillende acties van de diverse winkeliersverenigingen en horeca in de binnenstad.
 
De Pop-Up Market doet ook mee
Op de Koopzondag van 29 september gaat het feest verder met onder andere de Pop-Up Market, Dordt in de Mode en modeshows in het Drievriendenhof. Ook deze editie zijn er meer dan zeventig kramen met creatieve, mooie, unieke en bijzondere items zoals sieraden, kinderkleding, vintage spullen, tassen, speelgoed, stationary en vele andere producten waar je hebberig van wordt! Daarnaast kun je genieten van een lekker wijntje en heerlijk biologisch eten. Kinderen zijn meer dan welkom, zij kunnen zich uitleven op het springkussen. Een lekker drankje en een warm zonnetje erbij en de dag kan niet meer stuk!
 
Al met al een weekend met volop entertainment waarmee de binnenstad de veelzijdigheid, gastvrijheid en diversiteit wil tonen.
 
- Pop Up Market
- Zondag 29 september (koopzondag)
- Toegang: gratis
- 12:00 – 17:00
- Vrieseplein, Dordrecht
 

Wanneer?
Van 28 september 2013 00.00 uur tot 29 september 2013 00.00 uur
Organisator
Dordrecht Pakt Uit
Locatie:
Vrieseplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.