Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Smaakmarkt

Smaakmarkt

Ook dit jaar is er weer een Smaakmarkt op zondag 29 september 2013 als start van de week van de smaak. De Markt start om 13.00uur en gaat door tot 18.00uur in de Nieuwstraat.  De deelnemers zetten de kramen weer buiten voor een heerlijke proeverij. Natuurlijk mag kunt u ook het een en ander kopen als het u smaakt. Kom zondag kennismaken met nieuwe bedrijven uit Dordrecht of met nieuwe producten. Aangezien het dit jaar Dordt Pakt Uit is heeft de Smaakmarkt ook uitgepakt en zijn er dubbel zo veel kramen als andere jaren.

Al een aantal jaren organiseren de ondernemers in de Nieuwstraat deze smaakmarkt als start van de week van de smaak. Op de zondagmiddag, vanaf 13.00uur staan de kramen klaar ook bij wat minder weer. Tot zeker 18.00uur kunt u verschillende wijnen, kazen, worsten, koffie,thees, chocolades,  snoepjes en nog veel meer proeven. En heeft u iets gevonden wat u lekker vindt dan kunt u dit ook op de markt kopen. Dit jaar zijn er veel meer deelnemers dus nog meer redenen om even langs de smaakmarkt te lopen a.s. zondag.

Wanneer?
29 september 2013 van 13.00 tot 18.00 uur
Organisator
De Smaakstraat
Locatie:
Nieuwstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.