Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dordrecht pakt uit

Dordrecht pakt uit

In het weekend van 28 en 29 september kunnen bezoekers van de binnenstad genieten van allerlei feestelijke activiteiten. De gemeente viert samen met ondernemers en partners dat na jarenlange inspanningen de binnenstad een prachtig autoluw winkelgebied heeft gekregen waar het goed toeven is voor bewoners uit Dordrecht en de regio.

Dordrecht Pakt uit tijdens dit weekend en de bewoners van de stad en regio kunnen volop meegenieten van het geweldige aanbod van winkeliers, horeca en partners en andere festivitieiten, zoals muziekoptredens, film, straattheater, culinaire hoogstandjes, mode en allerlei leuke extra’s. Het wordt een aaneenschakeling van bestaande en nieuwe evenementen in combinatie met verschillende acties van de diverse winkeliersverenigingen en horeca in de binnenstad.

Enkele hoogtepunten op de zaterdag zijn: Optredens van (jong) talent van ToBe op het podium op het Bagijnhof ter hoogte van het oude Fortis Pand, een heus circus op het plein tussen de Hema en de Sting. En 's avonds is wordt op deze locatie - in samenwerking met Cinema The Movies - de film “De Marathon” gratis getoond.

Op de Koopzondag van 29 september gaat het feest verder met onder andere de Pop-Up Market, Dordt in de Mode en modeshows in het Drievriendenhof. Daarnaast kunnen bezoekers op de Nieuwstraat culinair genieten op de Smaakmarkt en op de podia op het Achterom en Bagijnhof is er weer circus en live muziek. Als knallende afsluiter is er op het Statenplein vanaf 16 uur een optreden van de Crazy Pianos on tour!

Al met al een weekend met volop entertainment waarmee de binnenstad de veelzijdigheid, gastvrijheid en diversiteit wil tonen.

Wanneer?
Van 28 september 2013 00.00 uur tot 29 september 2013 00.00 uur
Organisator
Dordrecht pakt uit
Locatie:
Binnenstad
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.