Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dordts Theater ZieZo in het Energiehuis in première

Dordts Theater ZieZo in het Energiehuis in première

Linde Löbert is de drijvende kracht achter het Dordtse theater ZieZo. Haar nieuwste jeugdvoorstelling Het huis van Hielke gaat op zondag 29 september in première in het Energiehuis.

Tijdens de verhuizing raakt Hielke haar lievelingsknuffel kwijt. Ze wil hem terug, net als de geur van haar oude huis en alles wat vertrouwd was. Tijdens haar zoektocht merkt ze dat ze meer terugvindt dan ze zocht. Hielke ontdekt dat 'thuis' is waar je gelukkig bent, los van de plek waar je je bevindt.

Theater ZieZo betovert het jonge publiek met meeslepende en multidisciplinaire voorstellingen. De speciaal voor deze voorstellingen geschreven bewegingschoreografie en de levende muziek nodigen vanzelf uit tot meedoen. Bij de toegangsprijs van Het huis van Hielke is een heerlijke bosbessenmuffin inbegrepen, af te halen bij Grand Café Khotinsky in het Energiehuis. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kunstmin.nl.

Wanneer?
29 september 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Theater ZieZo
Locatie:
Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.