Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Laatste editie Pop-Up Market

Laatste editie Pop-Up Market

Gezellige lifestyle markt in het oude centrum van Dordrecht. De vierde en tevens laatste editie van de Dordtse Pop Up Market is een feit! Zondag 29 september wordt weer een dag om lekker te shoppen bij de creatieve deelnemers van de Pop Up Market. Je kan genieten van heerlijk eten en drankjes, mensen ontmoeten en inspiratie opdoen. Je vindt ons deze editie op het Vrieseplein, in het oude centrum van Dordrecht.
 
De vorige Pop Up Markten waren een succes met veel gezelligheid en drukte; precies zoals we hadden gehoopt! Heb je het gemist? Kom dan zeker de 29e langs!
 
Laat je verleiden
Ook deze editie kan je je weer laten verleiden door meer dan zeventig kramen met creatieve, mooie, unieke en bijzondere items zoals sieraden, kinderkleding, vintage spullen, tassen, zomerjurkjes, speelgoed, stationary en vele andere producten waar je hebberig van wordt! Daarnaast kun je genieten van heerlijk
biologisch eten en verrassende snacks. Kinderen zijn meer dan welkom, zij kunnen zich uitleven in de zweefmolen en op het springkussen. Een lekker drankje en een warm zonnetje erbij en de dag kan niet meer stuk!
 
Het Vrieseplein in het oude centrum van Dordrecht bestaat uit twee pleinen, verbonden door een brug. Het plein gaat over in de knusse Vriesestraat, vol mooie boetieks en speciaalzaken. Door de prachtige oude pandjes met authentieke gevels en de verschillende boetieks en winkeltjes word je meteen gegrepen door een knus en intiem sfeertje.
 
Dordrecht bruist
Maak er een gezellig dagje uit van; een bezoek aan de Pop Up Market en de rest van het oude centrum in Dordrecht! Op 29 september is het weer koopzondag en zijn er verschillende leuke events aan de gang in de Dordtse binnenstad. Er is de 29e van alles te beleven!
 
 

Wanneer?
29 september 2013 van 12.00 tot 17.00 uur
Organisator
Pop Up Market
Locatie:
Vrieseplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.