Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dordtse muziekquiz in cafe de vrijheid

Dordtse muziekquiz in cafe de vrijheid

De Dordtse muziekquiz organiseert maandag 30 september voor het eerst na de zomerstop weer een quiz in cafe de vrijheid .
Voor deze ene keer wordt er afgeweken van het maandelijkse 1e maandag van de maand principe , en zal het eenmalig op de laatste maandag van de maand worden gehouden.

Deelname kan in teams van vier personen en kost 10 euro per team.

De muziekquiz gaat alweer zijn 3e jaar in dat zij de maandelijkse edities houden van quizzen. Na de editie in het uitverkochte Dolhuis afgelopen januari en ook de uitverkochte editie als seizoensafsluiter op 22 juni in Bibelot gaan zij weer met een frisse blik op de kleinere maar zeker niet minder gezellige voet verder in cafe de vrijheid aan de Noordendijk.

Bij de muziekquiz worden er verschillende vragen gesteld met verschillende moeilijkheidsgraden, zodat er voor iedereen wel iets herkenbaars is. Veel vragen worden ondersteund met geluidssamples,videomateriaal en foto's Bij sommige editie's worden er lokale artiesten gevraagd om zich in te zetten door middel van het spelen van introotjes.

Ondanks dat gezelligheid voorop staat bij de quiz zijn er prachtige prijzen te winnen. Wat te denken van dvdboxen ,muziekboeken ,cd's en concerttickets .

Inschrijven kan zoals altijd vanaf 19:30 uur , en de start is om stipt 20:00 uur .

Wanneer?
30 september 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Cafe de Vrijheid
Locatie:
Cafe de Vrijheid aan de Noordendijk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.