Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Atletiek met Veerle Bakker

Atletiek met Veerle Bakker

De Amersfoortse atlete Veerle Bakker heeft dit jaar voor de eerste Nederlandse medaille op het European Youth Olympic Festival (EYOF) 2013 gezorgd. Zij won zilver op de 2000 meter steeple chase, met haar vader als coach. Veerle vertelt deze middag hoe leuk atletiek is en hoe je een goede atlete wordt.

Wanneer: zaterdag 12 oktober
12.15 – 12.45 uur
Voor wie: 6+
Waar:  Bibliotheek Stadspolders Dordrecht, Dudokplein 211
Kosten: gratis
Aanmelden: gewenst via de website

Wanneer?
12 oktober 2013 van 12.15 tot 12.45 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
078 620 55 00
service@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
Bibliotheek Stadspolders Dordrecht, Dudokplein 211
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.