Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ToBe gaat Vreemd met: VAN MESSING

ToBe gaat Vreemd met: VAN MESSING

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek.

Deze vrijdagavond wordt ingeleid door onze huismuzikant. Om half negen begint de hoofdact:
Koper en zink, twee componenten, één metaal: messing. De muziek van de Nederlandstalige band Van Messing is altijd herkenbaar en toch nooit hetzelfde. Soms hard als tegendraads staal, dan weer zacht als ongeschoren fluweel. Stug en bruut, maar ook teder en kwetsbaar. Het geluid van de Leidse band herbergt een mengeling van stijlen, waarbij pop en rock de boventoon voeren. Dat Nederlandse taal ook beeldend mooi kan zijn, laat Van Messing zien in de teksten die er toe doen. 

Van Messing bestaat uit:
Tjeerd zang, gitaar
Ton gitaar, zang
Daan toetsen, gitaar, mondharmonica, zang
Ed basgitaar
Coen drums

Wanneer?
1 november 2013 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting To Be
613 31 44
info@stichtingtobe.nl
Locatie:
Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.