Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Psalmzangavond in Grote Kerk

Psalmzangavond in Grote Kerk

Op zaterdagavond 2 november is er een Psalmzangavond in de Grote Kerk van Dordrecht ten bate van de Spaanse Evangelische Zending (SEZ). De avond begint om 19.30 uur. Ds. M. Karens heeft de leiding en mediteert deze avond tussendoor over de te zingen psalmen. Peter Wildeman begeleidt de samenzang. De Betuwse Bovenstemgroep zingt de bovenstem. Mannenkoor David uit Lisse en het Dirkslands Mannenkoor zullen deze avond ook enkele psalmen zingen. D.C. de Korte, voorlichter SEZ spreekt een kort appèlwoord. De collecten zijn bestemd voor de SEZ en voor de onkosten. Verkooptafel aanwezig. De toegang is vrij. Iedereen is van harte welkom!

Wanneer?
2 november 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Grote Kerk
Locatie:
Grote Kerk
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.