Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Aarsman Projectie

De Aarsman Projectie

Fotograaf, columnist en zelfbenoemd ‘fotodetective’ Hans Aarsman trekt langs de Nederlandse theaters met zijn Aarsman Projectie; een avond die het midden houdt tussen een lezing en een conference. Uiteraard is fotografie het centrale thema. Op zaterdag 2 november is Aarsman te zien bij Kunstmin in het Energiehuis.
Hans Aarsman begon zijn carrière als fotojournalist, maar ontwikkelde zich tot schrijver van romans, toneelstukken, columns en, recent, tot fotodetective. In zijn column in de Volkskrant analyseert hij op een originele manier persfoto’s. Ook tijdens zijn voorstelling leert hij het publiek op een andere manier naar foto’s en dus naar de wereld om hen heen te kijken.
Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op

Wanneer?
2 november 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Energiehuis
Locatie:
Kunstmin in het Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.