Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Binnenvaartspeelgoed op de Rene Siegfried

Binnenvaartspeelgoed op de Rene Siegfried

Zaterdag 2 november, tijdens de maandelijkse zaterdagopenstelling van het binnenvaartmuseum, zal er op de Rene Siegfried een bijzondere collectie getoond worden.
De leeszaal van het museum is dan gevuld met speelgoed met als thema “BINNENVAART”.
Schepen, boten, kranen, puzzels, spelletjes, havens en allerlei ander leuk speelgoed met betrekking tot de binnenvaart zal te zien zijn. Met als klap op de vuurpijl ook een echt werkende baggermolen. Alles kan bekeken worden en er kan natuurlijk ook gespeeld worden. Voor de ouderen een wereld van herkenning en voor de jeugd een kennismaking met hoe leuk speelgoed kan zijn.
De Rene Siegfried ligt in het Wantij aan de Maasstraat 13 te Dordrecht.
Het museum is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis.

Wanneer?
2 november 2013 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Rene Siegfried
Locatie:
Rene Siegfried
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.