Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Collegeleden ontbijten met schoolkinderen

Collegeleden ontbijten met schoolkinderen

De burgemeester en wethouders krijgen op dinsdag 5 november een ontbijtje aangeboden van een groep kinderen van 't Zwanenjong (school voor schipperskinderen tot 7 jaar). De kinderen brengen zelf het ontbijt mee naar het restaurant in het Stadskantoor.

Burgemeestersontbijt
In het hele land ontbijten ruim 400.000 kinderen gezamenlijk op zo’n 2000 basisscholen in het kader van de landelijke actie 'Nationaal Schoolontbijt'. In Dordrecht doen acht scholen hieraan mee. Het Nationaal Schoolontbijt wordt voor de 11e keer in de week van 4 tot en met 8 november georganiseerd door het Voorlichtingbureau Brood dat hiermee het belang van een goed ontbijt, juist ook voor schoolkinderen, onder de aandacht brengt. Dit jaar wordt -als speciale aandachtstrekker- een 'Burgemeestersontbijt' georganiseerd. Dordrecht doet hieraan mee met het voltallige college.
Warchild

Het college doneert tijdens dit ontbijt een mooi bedrag aan Warchild. Dat is het goede doel dat dit jaar door het Nationaal Schoolontbijt is gekozen. Twee kinderen nemen hiervoor een cheque in ontvangst van wethouder Van de Burgt. De deelnemende scholen in het land doneren per leerling een kwartje aan Warchild.

Wanneer?
5 november 2013 van 08.30 tot 00.00 uur
Organisator
Nationaal Schoolontbijt
Locatie:
Restaurant in het Stadskantoor
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.