Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuw zitvolleybalteam bij Astrea

Nieuw zitvolleybalteam bij Astrea

Volleybalvereniging Astrea uit Dordrecht start als eerste in deze regio met een zitvolleybalteam en nodigt geïnteresseerden uit voor clinics op woensdag 30 oktober en woensdag 6 november bij Sport+ op het Leerpark Dordrecht.

Het zitvolleybalteam moet nog officieel van start gaan, maar het initiatief is al zo enthousiast ontvangen dat er al drie aanmeldingen zijn. Samen met Tandem Support, onderdeel van de MEE Plus Groep, wordt er gezocht naar meer teamleden. Tijdens de clinics op 30 oktober en 6 november van 20.00-21.30 uur is iedereen van achttien jaar of ouder van harte welkom. Iedereen met en zonder een lichamelijke beperking,die niet staand kan volleyballen kan meedoen. Of dat nu door een lichamelijke beperking komt, of door blessuregevoelige knieën of enkels na jarenlang staand volleyballen is niet belangrijk.

Zitvolleybal is een aantrekkelijke sport voor sporters met en zonder lichamelijke beperking. Het kan op recreatief en competitief niveau gespeeld worden en is zelfs een paralympische sport. De ultieme integratiesport dus, die door iedereen gespeeld kan worden. Zo ziet volleybalvereniging Astrea het ook graag: “Al vijfentwintig jaar zijn we een vereniging waarin gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. We hebben als visie dat volleybal een sport is voor iedereen, met of zonder lichamelijke beperking,” aldus algemeen bestuurslid Robert van Heeren.

Na een warming-up volgen er allerlei speloefeningen en ter afsluiting natuurlijk een wedstrijdje. Na de clinic kan er nog wat gedronken worden in de sportkantine en kunnen er vragen gesteld worden aan trainer Jan Baars. Hij is al meer dan vijftien jaar actief als volleybaltrainer en hij is ook heel goed in het trainen van mensen die nog nooit (zit)volleybal gespeeld hebben.

Meer informatie over zitvolleybal staat op de website van Astrea.

Wanneer?
6 november 2013 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
Astrea
Locatie:
Astrea
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.