Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag Het Spectrum en Bazaar in Vreedonk

Open dag Het Spectrum en Bazaar in Vreedonk

In zorgcentrum Vreedonk vindt zaterdag 9 november een open huis plaats van Het Spectrum. Gelijktijdig is er de jaarlijkse Bazaar van Vreedonk. Iedereen is welkom tussen 11.00 en 15.00 uur aan de Vreedonklaan.

De bezoekers kunnen die dag rondstruinen langs de diverse bazaartafels en informatie inwinnen over de zorg en dienstverlening van Het Spectrum. Deze zorgorganisatie biedt naast verpleeg- en verzorgingshuiszorg een groeiend aantal diensten aan in de wijk. Diensten die mensen in staat stellen zelfstandig te blijven wonen, ook wanneer zij te maken krijgen met lichamelijke en geestelijke beperkingen of chronische ziekte.

Het brede aanbod van Het Spectrum bestaat onder meer uit zorgcentrum Vreedonk, verpleeghuis De Sterrenlanden en De Prinsemarij waar welzijn voor de hele wijk, zorg en wonen zijn gecombineerd. Voor de palliatieve zorg heeft Het Spectrum Hospice De Patio en De Rozenhof. Verder behoort ook kinderdagverblijf De Sterretjes tot de zorgorganisatie, evenals ontmoetingscentrum Het Theehuis.

Bazaar
Tijdens de open dag en de bazaar in Vreedonk zijn er diverse heerlijkheden verkrijgbaar, zoals vers klaargemaakte poffertjes en een lekkernij voor bij de koffie of thee.

Met een huifkar kunnen belangstellenden naar De Prinsemarij rijden om ook deze locatie te bezichtigen.

Wanneer?
9 november 2013 van 11.00 tot 15.00 uur
Organisator
Het Spectrum
Locatie:
Vreedonklaan
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.