Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijeenkomst 'Buurtinitiatieven Blijvend Maken'

Bijeenkomst 'Buurtinitiatieven Blijvend Maken'

Groene buurtprojecten, buurtzorg, lokale energiecoöperaties, buurtrestaurants - steeds meer buurtbewoners zetten zich in om hun directe leefomgeving groener, socialer en duurzamer te maken.
Maar hoe maak je het initiatief zelf duurzaam? Hoe versterk je het zodat het langer blijft bestaan en de doelstellingen behaalt? Hierbij is het sociale proces tussen de mensen die het buurtinitiatief vormen het belangrijkst.

Bijeenkomst
Op 9 november organiseert IVN, als één van de partners in Groen Dichterbij, samen met JSO in Dordrecht de bijeenkomst 'Buurtinitiatieven Blijvend Maken'. De bijeenkomst is bestemd voor iedereen die betrokken is bij een buurtinitiatief of hier als vrijwilliger of professional mee te maken heeft. Tijdens deze bijeenkomst wordt onderzocht hoe buurtinitiatieven versterkt en verduurzaamd kunnen worden. De bijeenkomst biedt een kans om kennis en diensten uit te wisselen, inspiratie op te doen in de workshops en anderen te inspireren. Er zal ook aandacht zijn voor Sociale Permacultuur en krijgen de deelnemers tips hoe ze vrijwilligers kunnen bereiken, boeien en binden.
 

Wanneer?
9 november 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Groen Dichterbij
Locatie:
Weizigt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.