Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cash

Cash

Cash: theater over het snelle geld in het Energiehuis.

Regisseur Floris van Delft maakte bij het nieuwe Rotterdamse gezelschap Maas theater en dans de hippe en jonge voorstelling Cash. De voorstelling is een mix van een heistfilm (à la Ocean’s Eleven) en uitdagend praattheater waarin euro’s, banken en de markt worden doorgelicht.  Een van de hoofdrollen is voor Sinan Ergolu, bekend van zijn rol als Bilal Demir in GTST. Op donderdag 14 november is Cash te zien bij Kunstmin in het Energiehuis.
Cash is geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar. Met elkaar duiken zij onder in de wereld van het geld. We zijn dag in dag uit bezig met ‘waar halen we het vandaan’ en ‘wat gaan we ermee doen?’. Maar wat is geld precies? Waarom is een tientje waard wat het waard is? En wie bepaalt dat? Tijdens de voorstelling wordt op een spannende en uitdagende manier een antwoord op deze vragen gezocht. Wie dacht dat geldzaken saai zijn, komt bedrogen uit.

Wanneer?
14 november 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstmin
Locatie:
Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.