Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Codarts Symphony Orchestra

Codarts Symphony Orchestra

Vrijdag 15 november,  20.00 uur: Strauss, Stravinsky en Berlioz

Op vrijdagavond 15 november neemt het Codarts Symphony Orchestra (CSO) het gehele podium van Ketel 2 in beslag. Om 20.15 uur start dan het concert dat zij geven met onder andere Symphonie Fantastique van Berlioz.

Het CSO bestaat uit studenten van de Bachelor- en de Masteropleiding Muziek van de afdeling Klassieke Muziek van Codarts Rotterdam. Het gezelschap telt zeker twintig nationaliteiten. Op het programma staan ook Stravinsky’s vioolconcert in D en de Dans met de zeven sluiers van Strauss.

Houders ToBe-pas kunnen gratis naar binnen (wel eerst reserveren!).

Wanneer?
15 november 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziek stroom
Locatie:
Ketel 2 in het Energiehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.